De intocht van Sinterklaas in Bloemendaal


De intocht van Sinterklaas in Bloemendaal

Het is weer bijna zover, de Sint komt aan in Nederland. En natuurlijk ook in Bloemendaal !

Op zaterdag 19 november zal Sinterklaas samen met zijn Pieten feestelijk onthaald worden in Bloemendaal.

De route en tijd van de intocht Sinterklaas en zijn Pieten zijn dit jaar enigszins gewijzigd. Sinterklaas arriveert om 14.00 met zijn Pieten en het orkest bij Grand Café Vreeburg met uitzicht op de 17-de eeuwse Dorpskerk. En wordt welkom geheten door Wethouder Nico Heijink en voorzitter van de winkeliersvereniging Annemieke Schep.

Daarna volgt een optreden van de Pieten buiten voor de deur bij Vreeburg.

Vanaf ongeveer 14.15 uur rijdt Sinterklaas met zijn Pieten en een vrachtauto langzaam door de winkelstraat om in de winkels pakjes op te halen.

De tocht eindigt in hotel Bleecker waar de Sint op zijn zetel plaatsneemt om de kinderen te ontvangen. De kinderen mogen de goedheiligman een handje geven en eventueel met hem en zijn Pieten op de foto.

Laat commentaar achter