Bloemendaal Music zaterdag 3 september 2016


LOGO BM-nieuw

 

Na 5 succesvolle edities vindt Bloemendaal Music nu plaats op zaterdag 3 september 2016,tijdens en aansluitend op de drukbezochte Jaarmarkt Bloemendaal.

Zaterdag 3 september vanaf 16.30uur tot 21.30uur vinden er tijdens Bloemendaal Music diverse live- optredens plaats op het podium bij Cafe t Hemeltje met oa:

 

Sam Saxton & Bas Kors

Sam Saxton is een Bloemendaalse singer/songwriter met een duidelijke voorliefde voor Country/Blues. In 2012 heeft zij haar eerste eigen album opgenomen. Hierna volgden er optredens in onder andere Paradiso en op Bevrijdingspop in Haarlem. Dit jaar is zij samen met gitarist Bas Kors bezig met het schrijven van nieuw eigen werk.

 

Marcel Selier – “The Voice of Kennemerland”

De zeer muzikale Marcel bespeelt verschillende instrumenten maar Marcel zijn grootste instrument is echter zijn stem.Met zijn warme stemgeluid en ‘losse’ timing weet hij de Funk echt ‘Funky’ te maken, krijgt de Soul echt ‘Groove’, klinkt de Blues echt ‘Blue’ en krijgt
de Rock echt ‘ballen’.

 

Hemeltje Huis Band

Hemeltje Huis Band bestaat uit enthousiaste én vakkundige muzikanten welke tevens gast zijn van Café ‘t Hemeltje.
De
Hemeltje Huis Band staat olv onze drummende kok Hans de Vries en is nu bezig met een mooie speellijst voor de 6e editie van Bloemendaal Music.

 

De brede programmering betekent dat er voor iedereen wat te horen en te zien is!!

Hemeltje BM16.

Laat commentaar achter